Sun, Snow and Fun?


Ulkona on arktinen kylmyys. Napapiiri on täällä. Luulin aina että napapiiri on jossain rintakehän ja takanivusten välissä. Siis siinä missä napani on. 
Koirilla on oikeasti napa! Sen ympyristö on piiri.

Mutta tässä tapauksessa kaikki tarkoittaa pohjoista osaa meidän maata. Sitä osaa jossa revontulet parhaiten näkyvät. Tänä aamuna kun menin ulos aamutulostukselle niin kuu paistoi kirkkaasti, oli miinus seitsemäntoista astetta celsiusta lämmintä/kylmää ja tähdet tuikuttivat taivaalla sen kun kerkisivät.

Ajattelin ihan ensin mennä nakuna kävelylle, mutta emäntä suostuttelil minut pukemaan villapaidan päälle. Se on sellainen musta neule, jossa on paksu poolokaulus. Se on aika ihana vaikka tassut jäävät kyllä paljaiksi.
Nyt kun minulla on taas lyhyt turkki niin tarvitsen vähän lämmikettä, että pärjään koko lenkkeilyn ajan.

Kirjastossa on kivan lämmin! Täällä on myös paljon mukavaa punaista väriä, esim. tuoleissa, joka tekee hyvän mielen.

Olemme aloittaneet Venlan kanssa taas lukuvastaanotot ja edelleen olemme vuoroviikoin paikalla aina keskiviikkoisin kolmesta lähtien.

25.1. lauantaina saan tänne kirjastoon vieraaksi Hilman. Hilma on Suomen toinen READ-sertifioitu lukuterapiakoira. Nyt meitä on jo kaksi. Kohta 3 kun Venlakin valmistuu.

Katso Hilmaa tästä klikkaamalla.

tai:
http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/lukukoirat_kulkevat_borjen_tassunjalijissa_100943.html#media=100934

Kommentit

  1. Hei Börje! Nyt sulle on tulossa täältä vähän lähempää napapiiriä talvitennarit! Ne on kyllä hienot, mustat ja pohjassa on hienot punaiset tassunkuvat ja sivuissa on heijastimet ja kaikki. Ne on Rukka Stepit, vähän niin kuin Niket siis. Toivottavasti jompi kumpi koko sit käy sulle. T. Hilma ja Marke

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivoja kesäjuttuja