Työtä Arbete Work

Minun tehtäväni on kuunnella sinua.
O-lit sit-ten hy-vä tai hi-taam-pi lu-kija, o-let mi-nul-le se pa-ras lu-ki-ja.

Låna mina öron! Jag väntar på dig och berättelser du vill läsa högt för mig. Du är den bästa!

My mission is to listen.
Come and get some PAWsitive feedback!

torstai 23. heinäkuuta 2015

Piinaviikot on ohi!


Hei! Mukavaa kesää kaikille. Minä en valita säästä. Tällainen sää jossa on sekä viileää ja lämmintä, sadetta ja aurinkoa, sopii minulle oikein hyvin. Olen turkkikoira.

Olen ollut pipinä, mutta siitä huolimatta että suussa on ollut tikkejä ja hampaita on leikattu pois niin olen vähän matkustanut.

Olen ollut Maltankoirien kesäpäivillä. Siellä meitä oli 50 eri ikäistä  valkoista maltalaista. Meillä oli oikein hauskaa vaikka minä vähän murisin kun joku yritti liian lähelle. Mamini oli unohtanut antaa särkylääkettä, mutta hyvin se päivä lopulta sujui. Kukaan ei suuttunut pahasti minulle. Siellä oli minun isäni Finnteserin Pecco.  Vähän aikaisemmin Suomessa kävi minun äiti Rosie sieltä Hollywoodista. Sukulaisten kesä.

Toissapäivänä olin tapaamassa ystävääni Flankkua tuolla Lähi-Idässä Loviisan takana. Flankulla oli syntymäpäivä. Me suoritettiin ilmatilan valvontaa ja katsottiin perhosia sen puutarhassa ja otettiin nurmikolla nokoset. Sitten me syötiin tuulihattuja. Ne on leivoksia ei siis oikeita hattuja.

Nyt alan vähitellen haluta kävelylle. Sade loppui justiinsa ja tuuli havisuttelee puiden lehtiä kivasti.

Nähdään elokuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti