Sairauslomalla


Hei

Täytyy ikäväkseni ilmoittaa teille, että olen nyt varmaan Suomen ensimmäinen maltankoira, jolla on sairauslomatodistus työkyvyttömyydestä.
Minun piti olla vielä kesäkuussa töissä Tapiolan kirjastossa, mutta nyt olen sitten ihan pipi.

Minua puri iso pointteri-koira Lukupuron koiratarhan luona. ( Tiedoksi: Lukupuro on vanhaa entistä Kokinkylän aluetta Espoossa, eikä sillä ole mitään yhteyttä Suurpeltoon).
Ei siis koiratarhassa, vaan sen luona ulkopuolella.

Pointteri luuli minua varmasti kaniksi tai pupun poikaseksi ja hyökkäsi tappaakseen. Se kävi niin äkkiä ettei mami ehtinyt kissaa sanoa.

Me olimme molemmat taluttimessa, mutta sen kauhean koiran omistaja ei pystynyt sitä pitelemään. Se koira tarrasi minua päästä ja silloin mun silmä vammautui. Se heitti minut ilmaan ja ravisteli minua, puri vielä kaulasta. Mami sai minut onneksi suojaan. Sydän hakkasi meillä molemmilla ja minä menin tärinäshokkiin.

Mami ja se pointterin omistaja vaihtoivat yhteystietoja, mutta mami sai feikkitiedot ja nyt ei siihen omistajaan saada yhteyttä, että voitaisiin kertoa miten tässä lopulta kävi. Sain kuulla, että sitä koiraa ei haluta Leppävaaran koirapuistoon eikä oikein Olarin koirapuistoonkaan. Siksi se varmaan ulkoili siinä puiston ulkopuolella?

Onneksi hyvät eläinlääkärit osaavat auttaa ja näkö on pelastettu.Kiitos eläinlääkäri Laura Frisk, Pohjois-Tapiolasta. Sain hyvää hoitoa silmään ja vilkkuluomi on pelastettu. Vähän se vielä tänään melkein viikko tapahtuneesta niin valui visvaverta, mutta lääkkeitä saan vielä ainakin viikon, niin kyllä se silmä varmaan rauhottuu. Kipulääke on aika namia. Saan sitä spruutalla suuhun ja sitten kalkkunan ohutleikeviipaleen päälle. Kukaan muu perheessä ei saa mun lääkekalkkunaa. Ainoastaan minä. Silmätarkastuksessa on kaikki ollut ihan hyvin ja paraneminen etenee.

Mutta nyt toivotan kaikille lukijoilleni oikein hyvää kesää ja paljon aurinkoa, uimista ja täytekakkuja!
Juu ja jäätelöä! :)

terveisin Börjeliini - ei mikään jänis(housu)



Kommentit

  1. Voi kamala! Onneksi olet saanut hyvää hoitoa, nyt lepäät ja rentoudut. Aika hölmö se hyökkääjäkoiran emäntä. Hyvää kesää, Börje!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos kirjeestä

Harkitsetteko Maltankoiran?