Työtä Arbete Work

Minun tehtäväni on kuunnella sinua.
O-lit sit-ten hy-vä tai hi-taam-pi lu-kija, o-let mi-nul-le se pa-ras lu-ki-ja.

Låna mina öron! Jag väntar på dig och berättelser du vill läsa högt för mig. Du är den bästa!

My mission is to listen.
Come and get some PAWsitive feedback!

perjantai 24. lokakuuta 2014

Kiitos! Vuosi sitten....

Vuosi sitten minulle myönnettiin elämäni suurin kunnianosoitus, jonka jaan kaikkien tätä lukemisen tukemisen työtä tekevien kanssa. Sain Rakkaudesta kirjojaan palkinnon Helsingin kirjamessuilla.

Olen tästä edelleen hyvin otettu ja mielelläni kantaisin palkintoa kaulapannassani, mutta palkintoon kuului vain rahaa ja haastatteluja :).

Emäntäni Raisa oli enemmänkin iloinen rahasummasta, jolla pääsimme tekemään hyvää. Aloitimme antamalla rahaa Lastensairaalaprojektille, tiputimme muutaman setelin erilaisiin keräyslippaisiin hyvien asioiden puolesta, pelastimmeyhden kissan joka nyt asuu meillä, olimme tukemassa Koska olen tyttö kampanjaa sekä Nepaliastyttöjä Lawa Juni koulunkäyntijuttua. Koetamme jakaa hyvää edelleen. Seuraavaksi viimeiset eurot menevät Ebola- kampanjaan. Siitä olen kuullut televisiosta.

Totuuden nimessä on kerrottava, että osa rahoista meni myös kellariimme ilmestyneen ison uima-altaan kuivattaminen. Hetken jo luulin, että se on iso jacuzzi! Mutta kellari on nyt kuivattu ja toimii taas omassa roolissaan.

Sitten ostimme kirjoja ja vähän erilaisille oppijoille tarkoitettuja apuvälineitä. Mun lukijat kiittävät!

Sitten Raisa sairastui toukokuussa Maailma kylässä viikonlopun jälkeen ja työni loppui kuin seinään, sillä Raisan jalka halvaantui ja hän joutui sänkyyn kesäksi. Siihen talouskriisiin upposi myös jokunen euro. Mutta tänään olen onnellinen. Olemme jälleen töissä ja eilen vierailimme Helsingin erilaisten oppijoiden toiminnan torstaissa ja Raisalla oli enää yksi kyynärsauva mukana. Mukana oli myös sydänkäpyni Lukukoira Venla ja hänen ohjaajansa Maru Peltonen Tapiolan kirjastosta.

Älä ole huolissasi Kirjailija Sofi Oksanen. Olet edelleen ykkönen sydämessäni ja olen seurannut hengessä mukana matkoillasi- pusi sulle!

Tästä palkinnosta on jakaantunut niin monta onnenmurua, että paremmin en tiedä olisiko voinut olla.
Toivon että mahdollisimman moni saa mahdollisuuden tulevaisuudessakin oppia lukemaan ja saada lukea jostain satukirjasta onnellisen tarinan.

Minut löydät joka toinen maanantai-ilta Tapiolan kirjastosta.
Jos en minä ole siellä, on paikalla Lukukoira Venla.

Kiitos mahdollisuudesta tehdä hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti